Brandbeveiliging

 

Hoewel de kans op brand minder groot is dan de kans op inbraak, is de impact van brand vele malen groter dan die van een inbraak. Als u goed verzekerd bent vergoedt de verzekeraar uiteraard een belangrijk deel van de directe schade, maar de vervolgschade is meestal voor de ondernemer. Eén op de drie bedrijven gaat failliet als gevolg van brand. Het niet kunnen leveren van goederen of het te traag weer op gang komen van de productie (vervangen van machines en dergelijke) zijn de meest voorkomende oorzaken hiervan.

Met een branddetectiesysteem voor uw bedrijfspand, zorginstelling of school wordt u direct gealarmeerd wanneer er brand uitbreekt. Omdat het om mensenlevens gaat, werken wij uitsluitend met gecertificeerde systemen welke conform de nieuwste wet- en regelgeving geïnstalleerd worden.

Naast de verkoop van branddetectiesystemen zetten wij onze kennis ook in om u te voorzien van advies over de juiste compartimentering en ontruiming van uw bedrijfspand. Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud van uw systemen, zodat uw pand jarenlang brandveilig is. Met het uitvoeren van controles, door middel van brandsimulatie en rookontwikkeling, bent u verzekerd van continue zekerheid.